Primul joc de airsoft

Ai aflat de AIRSOFT CLUB CONSTANTA de pe retelele de socializare, nu cunosti nici un membru al clubului, iti doresti sa iei parte la urmatorul joc de duminica, insa nu ai idee cu ce trebuie sa te pregatesti pentru a putea participa.

La toate jocurile pe care le organieaza, ACC pune pe primul loc siguranta participantilor. De aceea, am luat decizia de a pune primul joc al participantului in contul de observator. Cu alte cuvinte, orice persoana care vine pentru prima data la un joc organizat de ACC, trebuie intai sa urmareasca desfasurarea de la inceput pana la final a acelui joc.

Accesul pe teren

Din momentul in care participantul a ajuns la locatia desfasurarii jocului, acesta trebuie sa poarte ochelari de protectie pana cand paraseste definitiv perimetrul destinat evenimentului. Pana la inceperea jocului, toti cei prezenti trebuie sa imbrace inclusiv vesta reflectorizanta. Valabil doar pentru observatori este faptul ca trebuie sa poarte vestele reflectorizante pe tot parcursul jocului.

Toate replicile ce urmeaza a fi folosite in respectivul joc trebuie testate cu cronograful. Asadar, fiecare participant trebuie sa inmaneze replicile pe care urmeaza sa le foloseasca staff-ului ACC responsabil cu cronograful, pentru a se putea testa.

In afara de lucrurile mentionate mai sus, accesul pe teren NU se poate face fara cunoasterea regulamentului de ordine interioara.