O lume mai buna…

Daca tot avem un hobby inrudit cu onoarea si apararea valorilor erei moderne, am gasit de cuviinta ca ne caracterizeaza latura sociala. Intelegem ca daca si noi contribuim alaturi de altii la o societate mai buna, aceasta se va schimba.

Cu ajutorul membrilor si a partenerilor nostri, periodic savarsim orice actiune care poate indrepta putin cu putin societatea noastra locala.

Fie ca este vorba de donatii care pleaca de la membri nostri si se duc direct acolo unde este nevoie, fie ca trebuie sa punem umarul la munca intr-un scop nobil, AIRSOFT CLUB CONSTANTA va fi intotdeauna primul care actioneaza.

Nu vom lista actiunile la care am participat pentru nu consideram util, in schimb postam un mesaj pentru toti cei care considera ca putem fi de folos. Va invitam la un dialog sa stabilim cum putem fi de ajutor.

Suntem mandri sa ne laudam cu membri nostri. La primul eveniment cand am comunicat in cadrul colegilor nostri de joaca faptul ca am putea ajuta, intr-o proportie covarsitoare acestia au reactionat, semn ca le pasa. Speram sa ingrosam randurile de astfel de oameni, intr-o societate care are tot mai multa nevoie de raspundere sociala. Am decis la acel punct ca acest subiect nu este de ignorat si ca trebuie sa caracterizeze organizatia noastra in tot ce face.

Speram ca toti membrii noi sa inteleaga acest lucru si sa ni se alature cand va fi nevoie de ei.