La Razboi

De la inceput ACC si-a stabilit un deziderat in a conduce spre evenimentele nationale de airsoft cat mai multi constanteni pasionati de razboaie de weekend.

Prin sprijinul nostru in ceea ce priveste logistica necesara, sfaturi si informatii airsoftistice clubul nu numai ca sta alaturi de membri sai, dar participa activ la cat mai multe evenimente nationale in decursul unui an calendaristic. De fiecare data cand apare un nou conflict de weekend incercam sa constituim o majoritate participanta.

Dupa ce grupul initial s-a constituit, incepem promovarea evenimentului in cadrul organizatiei noastre incercand sa atragem cat mai multi participanti. Experientele sunt unice, iar placerea provocata de un astfel de eveniment nu poate fi descrisa in cuvinte.

De cele mai multe ori deplasarea si achizitionarea in timp util a tuturor echipamentelor necesare este dificila. ACC a functionat intotdeauna ca o familie si ne asiguram ca nici un doritor sa nu ramana acasa. Suntem o echipa si acasa dar mai ales in deplasare.

Speram ca de la an la an prezenta noastra sa fie din ce in ce mai numeroasa, deoarece constant facem pregatiri pentru aceste evenimente. Ne dorim sa construim o imagine buna in randul comunitatii nationale de airsoft si facem eforturi sa ne aducem aportul in promovarea airsoftului la nivel national. Realizam ca numai prin implicarea activa a fiecarui club din Romania, airsoft-ul va atinge in tara noastra limite comparabile cu cele din alte tari.

Suntem intotdeauna onorati de invitatiile cluburilor organizatoare si facem toate eforturile sa ajungem la cat mai multe astfel de evenimente. Proiectul nostru care prinde din ce in ce mai mult contur este organizarea la Constanta, a unui eveniment national care sa se ridice la valoarea celor organizate de camarazii nostri din alte judete.