Principala noastra activitate este sa asteptam sa se faca duminica :). Daca e duminica, atunci e joc si daca e joc e bine. Inca din timpul saptamanii ne pregatim temeinic cu una bucata scenariu sau conflict imaginativ de weekend. Punem la copt niste harti sa stim si noi cum ne deplasam, anuntam lumea sa stie daca este sa avem un presedinte de escortat sau poate e caz de ostatici pe care trebuie sa-i plimbam printr-o zona de conflict.

AIRSOFT CLUB CONSTANTA face de asa natura incat sa medieze intalnirile saptamanale ale pasionatilor de airsoft. Fara gres respectam fiecare saptamana in parte, si ne tinem de fapte de vitejie. Jocurile saptamanale sunt destinate tuturor doritorilor fiind cu un grad de dificultate scazut spre mediu, astfel incat sa poata participa si cei care doar ce au aflat de airsoft.

Jocurile de duminica sunt administrate riguros, astfel incat fiecare jucator este verificat sa detina tot echipamentul necesar jocului de airsoft, iar replica este testata pe crono. Accesul pe teren se face controlat astfel incat sa ne asiguram ca nu accidentam pe nimeni care nu si-o doreste. Jocurile saptamanale sunt guvernate de reguli riguroase de siguranta astfel incat sa evitam accidentarea participantilor. Incepand din zorii zilei, jocul se intinte pana in orele pranzului. Scenariile de joc sunt diverse iar complexitatea variaza in functie de numarul de jucatori prezenti. In medie ne laudam cu o prezenta la joc de peste 40 de razboinici.

Jocurile saptamanale nu se desfasoara doar duminica. Daca este joi si daca vremea o permite ne putem intalni la un joc de noapte. Jocurile de noapte prezinta un grad de dificultate mai ridicat. Daca intamplator este sambata atunci cei care isi doresc un joc mai special, cu un grad de dificultate mai ridicat, clubul va interveni cu scenariul si regulamentul, iar membrii vor fi liberi sa isi dezlantuie miscarile tactice.