Vorbim despre noi…

Incepand cu data de 02.12.2014 organizatia Airsoft Club Constanta este recunoscuta de catre Judecatoria Constanta drept club sportiv. Dupa cum si numele clubului sugereaza, activitatea lui implica activ practicarea “airsoft-ului” in cadre din ce in ce mai organizate. ACC mediaza saptamanal jocuri de airsoft in care membri sai pot practica in conditii de confort si siguranta acest minunat sport.

Participarea ACC-ului in viata airsoftistica nu se rezuma la nivel local. Atunci cand au loc evenimente de airsoft la nivel national, membri sai vor putea reprezenta clubul prin prezenta lor la acele evenimente. Organizatia este constituita din presedinte, membri fondatori si cel mai important membri cotizanti. Membrii clubului indeplinesc in viata airsoftistica diverse roluri organizatorice pentru a sprijini membrii noi in deslusirea tainelelor airsoftului.

Principalul obiectiv al clubului este constituirea unui colectiv unit, in jurul preocuparii comune airsoftistice. ACC-ul, inca de la inceput si-a dorit sa creeze un mediu corect, echidistant pentru toti cei care doresc sa practice acest sport. Pentru ACC reprezinta un deziderat crearea cadrului de joc optim si mentinerea unei atmosfere placute adecvate unui hobby recreativ. Pentru buna desfasurare a activitatilor, clubul pune la dispozitia jucatorilor o baza de bunuri materiale precum corturi, ceasuri, steaguri, banderole si alte obiecte ce vor contribui la sporirea confortului jucatorilor si astfel imbunatati calitatea jocului. Clubul ACC are la baza cunostintele cumulate a mai multor jucatori ce au activat in domeniu inca din inceputurile airsoft-ului in Romania.

A.C.S AIRSOFT CLUB CONSTANTA este preocupata de promovarea airsoft-ului local si de a atrage cat mai multi practicanti. Inca de la inceput ne-am propus sa formam cat mai multi jucatori de airsoft, motiv pentru care clubul pune la dispozitie membrilor noi toata baza de cunostinte acumulate, depune eforturi pentru organizarea din ce in ce mai des a unor mini stadii de pregatire astfel incat toti jucatorii sa ajunga la un nivel comun de cunostinte cat mai repede cu putinta.

Organizatia isi propune sa reprezinte interesele membrilor doritori la cat mai multe evenimente nationale si internationale. Speram ca de la an la an, deplasarile noastre la evenimentele nationale sa fie din ce in ce mai numeroase iar numarul membrilor participanti sa fie intr-o continua crestere.

Puteti sa va asteptati ca la jocurile ACC sa gasiti: persoane amabile care sa va indrume, seturi de reguli echidistante si corecte, un colectiv de colegi remarcabil, scenarii si idei de joc unice. Va asteptam!